Ex-man Kim doet boekje open over reden breuk

Kim Feenstra
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Topmodel Kim Feenstra stapte bijna tien jaar geleden in het huwelijksbootje met haar vriend Michael Mendoza. Na vier jaar vroeg Kim de scheiding aan. De reden van de breuk hebben de twee nooit bekend gemaakt, maar Michael doet nu wél een boekje open.

Van fouten leren

Destijds vertelde Kim wat de meeste mensen vertellen als ze uit elkaar gegaan. ‘We zijn uit elkaar gegroeid’, zei ze. ,,Ik weet waar mijn fouten liggen en daar probeer ik van te leren. Deze scheiding heeft me geleerd om nog kritischer naar mezelf te kijken.” Wat precies die fouten zijn die ze heeft gemaakt vertelde ze niet. Maar nu lijkt er meer duidelijk te worden.

,,Op een gegeven moment groeiden we uit elkaar en dat kreeg gevolgen”, vertelt Michael nu aan weekblad Weekend. ,,Welke precies wil ik in het midden laten. De dj laat weten dat het model nog wel een keer ‘sorry’ heeft gezegd en dus excuses heeft aangeboden voor haar acties, maar dat was niet genoeg. De scheiding die volgende was niet fijn en het is duidelijk dat ze niet als vrienden uit elkaar gegaan zijn. ,,Onze scheiding was niet gezellig, nee”, zegt Michael. Als ze elkaar ergens tegenkomen zeggen ze wel gedag maar samen afspreken hebben ze niets meer gedaan. Ondanks hun scheiding en de fouten die Kim gemaakt heeft is Michael niet boos. ,,Ik heb inmiddels alweer iemand anders en zij ook. Ik gun haar alle geluk, wat ze nu doet met wie dan ook.”

Tags

EXKIM FEENSTRAKINDERWENSMANRELATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck