Ex-minnaar Diana echte vader van Harry? Haarverlies toont aan van niet

Prins Harry niet de zoon van minnaar Diana?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan al langere tijd geruchten de ronde dat de ex-minnaar van Diana, James Hewitt, de echte vader van prins Harry zou zijn. Maar een haarexpert ontkracht deze geruchten voor eens en voor altijd: het haarverlies van Harry toont toch echt aan dat Charles zijn vader is.

Dezelfde haarkleur

Hoewel eerder het haar van Harry juist erop wees dat James Hewitt zijn echte vader is, bewijst dit nu het tegenovergestelde. Eerder werd gekeken naar de rode lokken die beide mannen hebben, maar vanwege het haarverlies van Harry wordt nu iets anders beweerd.

Hewitt gaf eerder al toe dat hij een affaire had met Diana terwijl ze nog met Charles getrouwd was. Toen dit openbaar werd gemaakt, werd er een lange tijd gespeculeerd of Hewitt de vader van Harry kon zijn. De roddels achtervolgen Harry al sinds zijn jeugd en werden eindeloos gevoed door het feit dat hij en Hewitt dezelfde haarkleur hebben.

Haarverlies toont aan van niet

Maar nu beweert de Daily Star dat Harry zijn rode lokken daadwerkelijk heeft geërfd van de familie van Diana. Ook schakelde het dagblad haarexpert Spencer Stevenson in. De haarexpert vertelt dat Harry en Hewitt totaal verschillende haaruitvalpatronen hebben. Harry’s lokken vervangen vanaf de bovenkant en die van Hewitt vanaf de voorkant.

Volgens Spencer kan Harry binnen twee jaar kaal zijn, terwijl Hewitt op 63-jarige leeftijd nog steeds een behoorlijk volle haardos heeft. ,,Harry volgt de patronen van zijn broer William en prins Charles, waarbij een teken van vroege mannelijke kaalheid begon in het kruingebied en van daaruit verder ging”, aldus de haarexpert in Daily Star.

Lilibet ook rode lokken?

De bevinding dat Harry’s haaruitval volgt op William en Charles zou een einde moeten maken aan de theorie dat Hewitt de vader van Harry zou zijn. Maar omdat ook zoontje Archie roodachtig haar heeft, zal het gerucht hoogstwaarschijnlijk blijven oprakelen.

Het is niet bekend of dochtertje Lilibet, net als vader Harry en broer Archie, rode lokken heeft. Harry en Meghan hebben nog altijd geen foto’s van haar gedeeld.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS CHARLESPRINS HARRYPRINSES DIANA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck