Ex Montana Meiland doet boekje open: ‘Klap in mijn gezicht’

Dirk haalt uit naar de familie Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dirk Hoogstraten, de ex van Montana Meiland, doet voor het eerst zijn verhaal over de breuk. Terwijl mensen in hun omgeving zeiden dat íedereen de breuk aan zag komen, zit volgens Dirk de vork anders in de steel. ,,Ik stond er van te kijken.”

Dirk was vanaf zijn twintigste samen met Montana Meiland. Dat de twee inmiddels hun eigen weg gaan, is voor hem nog altijd moeilijk te bevatten. ,,Ik zal niet onder stoelen of banken schuiven dat ik er doodziek van ben geweest en nog steeds ben”, vertelt Dirk openhartig in weekblad Privé. Montana was zijn eerste, grote liefde. ,,Toen ik haar voor het eerst zag, wist ik gelijk: haar laat ik nooit meer los. Maar helaas is het anders gelopen.”

Samenwonen

Jan Dijkgraaf, de biografie van de Meilandjes, zag de breuk al van ver aankomen. Volgens hem was het vrijwel onmogelijk dat het voor Dirk en de familie als verrassing kwam. ,,Als je na acht jaar nog niet samenwoont vind ik dat best lang. Mijn vrouw en ik woonden binnen een maand samen, dat was misschien wel erg snel. Maar we zouden geen acht jaar hebben gewacht. Ook onze kinderen gingen vrij snel samenwonen”, zei hij in gesprek met Story.

‘Kwam uit het niets’

Maar voor Dirk kwam de breuk wél als verrassing. ,,Ik stond er van te kijken toen Montana hiermee kwam. Maar ook Martien, Erica en mijn ouders hebben het niet zien aankomen”, legt hij uit in Privé. Eerst dacht hij nog dat Montana er wel op terug zou komen, maar dat deed ze niet. ,,Ze was heel serieus toen ze zei dat ze een punt achter onze relatie wilde zetten. Natuurlijk heb je wel eens een woordenwisseling, maar dat is ook goed. Voor mij kwam de breuk echt uit het niets.”

Gesloten

Anders dan de andere Meilandjes, is Montana een gesloten persoon. ,,Hierdoor zijn er waarschijnlijk bepaalde dingen niet geuit naar mij toe. Althans niet wat mij is opgevallen. Ze praat niet echt over dingen. Haar zusje Maxime is daar makkelijker in”, aldus Dirk.

Wat er precies tussen Dirk en Montana gebeurd is, wil Dirk niet vertellen. ,,We hebben met elkaar afgesproken dat we hier niet over naar buiten treden.” Wel zegt hij dat het een klap in zijn gezicht is geweest. ,,Dat is het zeker.”

Tags

CHATEAU MEILANDFAMILIE MEILANDMEILANDMONTANA MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck