Ex Phil Collins veilt gouden platen en awards

Door: DitjesDatjes
27-01-2021

Nu ze uit het huis dat ze met ex-man Phil Collins deelde vertrokken is, zet Orianne Cevey flink wat spullen te koop. Volgens de New York Post organiseert Orianne een veiling bij Kodner Galleries waarbij onder meer een gouden plaat en verschillende awards van Phil onder de hamer gaan.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De plaat is voor album The Principle Of Moments van Robert Plant dat uitkwam op het label van Phil, en gaat in de verkoop voor maar 100 dollar. Voor datzelfde bedrag kunnen kopers ook ‘verschillende prijzen van Phil Collins’ bemachtigen. In de catalogus wordt niet duidelijk om welke awards het gaat.

Een woordvoerder van Orianne laat aan de krant weten dat nu ze kleiner gaat wonen, ze de Marie Kondo-methode uit de bekende Netflixserie heeft toegepast om eens flink de bezem door haar spullen te halen. “Dat werkte heel bevrijdend voor Orianne. Ik bedoel; ze heeft 5000 paar schoenen en maar twee voeten, ze kan ze niet allemaal dragen!”

Phil en Orianne trouwden in 1999 en kregen twee zoons, maar scheidden in 2008. In 2015 kwamen ze weer bij elkaar. In oktober probeerde de zanger Orianne uit hun huis in Miami te zetten, omdat hij erachter was gekomen dat ze deze zomer getrouwd is met een andere man. Zij weigerde een tijdlang de woning te verlaten, maar kwam tot een overeenkomst met haar ex en vertrok afgelopen week.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD