Ex Rob Kemps laat van zich horen: post weer verwijderd

Ex Rob Kemps laat van zich horen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Miriam Swinkels, de ex van Rob Kemps, heeft na alle roddels van zich laten horen. Donderdag schreef ze op Instagram dat ze vrede heeft met de situatie, maar vandaag heeft ze de post weer verwijderd. Is ze van gedachten veranderd?

Rob Kemps maakte vorige maand bekend dat hij en Miriam ‘in goede harmonie’ uit elkaar zijn gegaan, maar volgens Yvonne Coldeweijer verbrak Miriam de relatie omdat ze het vreemdgaan van Rob helemaal zat was.

‘Vrede met de situatie’

Donderdag liet Miriam van zich horen op Instagram. Bij een foto met Rob en hun vorig jaar geboren dochter Lola schreef Miriam dat haar band met Rob goed was. ,,En dat ze vrede had met de situatie”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Post weer verwijderd

Maar nu er steeds meer verhalen naar buiten komen over zijn nieuwe relatie met achtergronddanseres Stephanie Klaver, lijkt Miriam van gedachten veranderd te zijn. Yvonne Coldeweijer bracht afgelopen weekend naar buiten dat de relatie van Rob en Stephanie al behoorlijk serieus is. ,,Hij praat zichzelf aan dat hij verliefd is op de achtergronddanseres, zodat hij zich minder schuldig voelt dat hij zijn gezin in de steek heeft gelaten”, meldde de juicekoningin op Instagram. Miriam heeft de post met Rob dan ook weer verwijderd.

Tags

ROB KEMPS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck