Ex Rob Kemps reageert op break-up

Ex Rob Kemps reageert op break up
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Miriam Swinkels, de ex van Rob Kemps, heeft een veelzeggende tekst op haar Instagram geplaatst waarin ze lijkt te reageren op de break-up. Heeft Miriam het er nog moeilijk mee?

,,God verwijdert mensen uit je leven omdat hij gesprekken hoorde die jij niet hoorde”, luidt de tekst die Miriam op haar Instagram deelt. Volgens Yvonne Coldeweijer heeft Miriam het over haar ex Rob Kemps. ,,De ex van Rob Kemps heeft het nog steeds moeilijk met de break-up”, concludeert Yvonne op haar juicekanaal.

Achtergronddanseres

De Snollebollekes-zanger liet de moeder van zijn twee kinderen achter voor Stephanie Klaver, zijn achtergrondzangeres. Rob is tot over zijn oren verliefd en íedereen mag het weten: hij en Stephanie zijn onlangs zelfs op liefdestrip naar Parijs geweest. En dat terwijl er op dat moment iets heel bijzonders gebeurde in Nederland.

Eerste stapjes gemist

Op het moment dat Rob de liefde aan het vieren was met Stephanie, zette dochtertje Lola haar eerste stapjes. ,,Tegelijkertijd verscheen op de Instagram van zijn ex Miriam een filmpje dat een van hun kindjes, die nog net niet 1 jaar oud is, de eerste stapjes heeft gezet”, vertelde Patty Brard destijds in Shownieuws. Het zijn momenten die Rob als vader niet zou moeten missen, zo stelde Patty. ,,Dat zijn toch wel van die momenten dat je als vader eigenlijk wel bij je kind hoort te zijn en bij de moeder van je kind. Ik vind het toch wel een beetje ongepast.”

‘Miriam was vreemdgaan zat’

Hoewel Rob eerder liet weten dat hij en Miriam ‘in goede harmonie’ uit elkaar gingen, zit het verhaal volgens Yvonne Coldeweijer anders in elkaar. Volgens de juicekoningin verbrak Miriam de relatie omdat ze het vreemdgaan van Rob helemaal zat was.

Tags

ROB KEMPS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck