Ex-‘schoonzus’: ‘Ik denk niet dat Frank gay is’

Frank Jansen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een voormalige ‘schoonzus’ en vriendin van Frank stort in Privé haar hart uit. Zij vertelt dat de Frank die zij al zo lang kent en waarop haar tweelingzus smoorverliefd was, een totaal ander mens is geworden sinds hij Rogier kent. Zij zet zelfs haar vraagtekens bij Frank’s geaardheid…

Sinds Frank en Rogier hun huwelijkscrisis openbaar maakten barstte de bom. Vanuit alle hoeken en gaten kropen vrienden, kennissen en ‘anonieme bronnen die van hun hart geen moordkuil maakten. De bladen staan al maanden ramvol met verhalen van intimi die hun ongenoegen over de relatie van Frank en Rogier uitten. Vooral Rogier is het onderwerp van heel veel frustratie…

Schoonzus

De oude ‘schoonzus’ van Frank was tevens een goede jeugdvriendin. Marjan en Frank kennen elkaar vanaf de lagere school, toen haar tweelingzus Willeke verliefd werd op hem. Jaren zijn de drie goede vrienden geweest, maar Marjan onthult dat zij Frank nu nauwelijks herkent.

,,Door Rogier heeft Frank zijn persoonlijkheid en vooral zijn oorspronkelijkheid of noem het zijn identiteit verloren. Zoals Frank nu al enkele jaren op de televisie te zien is, kennen de mensen die vroeger met hem omgingen hem niet. Ik ben er van overtuigd dat Frank voor Rogier heeft gekozen omdat hij niet alleen kan zijn.”

Gay

Ook Frank’s geaardheid was onverwacht voor Marjan. ,,Of hij homo was? Mijn zus en ik hebben nooit iets van zijn geaardheid gemerkt. (..) Onderling is daar nooit over gesproken en Frank heeft het er ook nooit over gehad. Ik twijfel nog of Frank echt gay is. Voordat Rogier in zijn leven kwam, heb ik hem nooit met een vrouw gezien. Dat hij verliefd is geworden op Rogier, is volgens mij alleen een vlucht geweest.”

Volgens Marjan zat er een andere reden achter het huwelijk van Frank en Rogier dan liefde. ,,Hij was alleen en wilde perse een relatie. Ik ben er bijna van overtuigd dat hij uit eenzaamheid met Rogier is getrouwd.”

LEES OOK:

Insider: ‘Frank en Rogier vieren kerst niet samen’

Tags

FRANK EN ROGIERGETROUWDPALEIS VOOR EEN PRIKKIEUIT ELKAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck