Ex van Roy Donders deelt sneer uit

Roy Donders
Door: Lies Jansen
31-05-2020

Het liefdesleven van Roy Donders ligt de laatste tijd onder de loep. De zanger en ondernemer was vorige week te zien in het datingprogramma ‘Lange leve de liefde’. Reden genoeg voor de ex van Roy, Marvin Ophof, om een boekje open te doen aan tijdschrift de Weekend. Over de deelname van Roy aan dit datingprogramma vertelt Marvin: ,,Roy en ik hebben bijna iedere week contact met elkaar, maar hij heeft niet gesproken over zijn deelname aan het datingprogramma. (…) Toen ik het op tv zag, dacht ik: nou, jij bent lekker bezig, tijdens je eerste date al praten over een kinderwens. Dat is niet gezond.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Roy zet zichzelf in een etalage’

Daarnaast vindt Marvin het vooral dat Roy opzoek is naar aandacht: ,, Je zet jezelf dan toch in een soort etalage. Bovendien heeft zijn blind date zichzelf ook opgegeven via de tv, dan ben je in mijn ogen vooral dáármee bezig, in plaats van met de ware te vinden.” Maar hij herkende deze Roy absoluut niet op televisie: ,, In Lang Leve De Liefde had hij het al gelijk over kinderen, met iemand die hij nét kent. Dat is toch raar. Wij hebben het er weleens over gehad, maar pas na drie jaar relatie.”

‘Nieuwe look Roy is afschuwelijk’

Marvin spaart Roy zijn ‘nieuwe look’ niet: ,, Afschuwelijk! Dat vinden overigens veel meer mensen. Ik heb Roy er al een paar keer over aangesproken, ik vind dat hij aan het verslonzen is. Dit is niet meer de Roy die ik ken. Dit is een ander persoon. Hij zegt dat-ie gewoon een andere look wilde, maar het zou ook zomaar kunnen dat hij zijn identiteit een beetje is kwijtgeraakt.”

Vrouwelijk

Ook vond hij Roy niet de meest ‘mannelijke’ vriend: ,, Roy is best wel vrouwelijk en dat wil ik liever niet meer. Dan kun je net zo goed een relatie met een vrouw beginnen.” 

Meer DenD