Ex vreest voor terugval Gordon: ‘Met verkeerde afloop’

Ex vreest terugval Gordon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ex Rogier van der Linden vreest voor een terugval van Gordon. Nu het slecht met hem gaat, is Rogier bang dat Gordon weer aan de drugs gaat. ,,Wat een verkeerde afloop kan hebben.”

Rogier was ontzettend blij toen Gordon vertelde dat hij de liefde van zijn leven had ontmoet. Toen bleek dat de verloving van Gordon en Gavin verbroken was, kon Rogier het niet geloven. ,,Ik had echt het idee: dit gaat ‘m worden!”, vertelt hij in gesprek met weekblad Weekend. ,,Dat dit misging, zag ik niet aankomen. Ik hoorde het al voordat het naar buiten kwam, toen had ik al contact met Gordon gehad, en hij was helemaal kapot.”

Gemene berichten

Volgens Rogier zit Gordon er nog steeds helemaal doorheen en de mening van de rest van Nederland helpt daar niet bij. ,,Hij krijgt veel steun, maar ook veel gemene berichten”, legt hij uit. ,,Het viel me wel op dat alle media heel mild waren. Terecht, want het is echt een moeilijk moment geweest, waarbij wij, de mensen om hem heen, dachten: gaat dit niet de foute kant op?”

Overdosis

Rogier heeft het over de verslavingen waarmee Gordon voor lange tijd kampte. ,,Gaat hij een terugval krijgen, of nog een stapje verder?”, vraagt hij zich af. Hij is bang dat Gordon door zijn verdriet weer gaat gebruiken en volgens hem kan dat zomaar een verkeerde afloop hebben met een overdosis als gevolg. ,,Niet dat hij dat gezegd heeft of zo, maar als iets echt heel erg tegenzit… Als het mis kan gaan, dan is het op zo’n moment. Dat gaat toch door je hoofd.”

‘Zeg nooit nooit’

Rogier maakt zich zorgen en probeert er zoveel mogelijk voor Gordon te zijn. Op de vraag of het alsnog wat kan worden tussen hem en Gordon, antwoordt Rogier: ,,Zeg nooit nooit. Maar dan moet er net dat ene klikje zijn en dat is wat er bij ons ontbrak.”

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck