Ex-vriend minnares: ‘Marco heeft mijn leven kapot gemaakt’

Marco Borsato
Door: Tanja Brouwer
11-03-2020

De affaire die Marco heeft gehad met een vriendin van Leontine, en die vandaag is uitgekomen, was niet alleen een bom onder het huwelijk van Marco en Leontine. De hitzanger heeft er ook voor gezorgd dat de relatie tussen de vrouw en haar inmiddels ex-vriend voorbij is. De man is aangeslagen, verdrietig en boos op de zanger.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Belletje van onbekende

,,Marco heeft mijn leven kapot gemaakt”, zegt de man tegen weekblad Privé. De ex-vriend van de vrouw die maanden een affaire heeft gehad met Marco Borsato kan nog steeds niet geloven wat hem is overkomen. In december belde een onbekend persoon hem op en vertelde in geuren en kleuren wat zich de afgelopen tijd heeft afgespeeld in hun slaapkamer.

‘Te walgelijk’

Buren zagen dat Marco zijn auto regelmatig voor het huis van het koppel parkeerde, altijd als de vriend van de vrouw niet thuis was. Wat zich daarbinnen afspeelde weet de man nog niet precies, en wilt die ook liever niet in details weten. ,,Het is natuurlijk allemaal te walgelijk voor woorden. Laten we daar duidelijk over zijn”, zegt hij tegen Privé. De man weet niet zeker of zijn voormalige vriendin nu nog steeds elkaar ontmoeten. Hij weet dat ze afgelopen september het contact heeft afgebroken met Marco, maar wie weet zien ze elkaar weer regelmatig.

 

Meer DenD