Ex-vriendin: ‘Boer Geert pestte mijn gehandicapte zoon’

Boer Geert
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Boer Geert is een van de meest spraakmakende boeren uit de geschiedenis van ‘Boer Zoekt Vrouw’. Al gauw bleek boer Geert een ware vrouwenverslinder en werd hij zelfs bestempeld als ‘geile Geert’. De relatie met zijn laatste verovering is op een vervelende manier tot een eind gekomen. De ex-vriendin van Geert trekt een beerput vol narigheid over hun relatie open, en onthult dat Geert haar gehandicapte zoon pestte…

De relatie van Janneke en Geert kwam tot stand nadat zij elkaar op datingssite Badoo leerde kennen. Het stel is een klein maandje bij elkaar geweest, maar hun relatie strandde na een paar vervelende gebeurtenissen. Janneke doet een boekje open en onthult heftige details over boer Geert…

Gehandicapt

In eerste instantie was Geert heel begripvol over het feit dat Janneke een 26-jarige gehandicapte zoon heeft waarvoor zij zorgt. ,,Ik heb Geert gezegd dat ik de zorg draag voor Dämion, die een verstandelijke beperking heeft en dat hij daar, als het wat zou worden tussen ons, rekening mee zou moeten houden. Voor Geert was dat geen probleem, zei hij.”

Maar in de praktijk viel dit vies tegen, vertelt Janneke. ,,Toen we chinees aten pakte Geert een stukje kroepoek en hield dat voor Dämion’s mond. Toen Dämion het stukje kroepoek wilde pakken, stopte Geert het snel terug in zijn eigen mond. Zoiets doe je toch niet bij zo’n jongen?” Volgens weekblad Story werd Janneke weer verdrietig toen ze hieraan terugdacht.

Janneke vertelt dat het van kwaad tot erger ging. Toen Geert en Dämion een stukje gingen fietsen zou Geert de jongen ‘domme Dämion’ genoemd hebben.

Logeren

Het stel probeerde hun relatie nog te redden toen Janneke vorige week ging logeren met Dämion bij Geert thuis. Maar ook dat verliep dramatisch, aldus Janneke.

,,Geert was Dämion op nare wijze aan het commanderen. Ruim dit op, doe de afwas… Zo ging het de hele dag door. Geert zei dat hij me de volgende dag mee wilde nemen naar vrienden. ‘Dan laat ik mijn buurmeisje wel even op Dämion passen’ voegde hij eraan toe. Dat kan toch niet?”

De volgende dag was voor Janneke de maat vol, vertelt ze. Ze legde aan Geert uit dat het ‘niet goed voelde’ en dat ze ’tijd nodig had om na te denken’. Na dagenlang geen contact spraken de twee elkaar weer en besloten ze er samen een punt achter te zetten.

,,Geert vertelde dat hij ook had nagedacht en niet met mij verder wilde. Hij vond dat ik mijn zoon moest loslaten. Met andere woorden: ik moest hem in een inrichting plaatsen, dan kon het wel wat worden tussen ons.”

Ook Geert beaamt dat Janneke’s zoon een oorzaak van de breuk is. ,,Onze relatie is gestrand door de zoon van Janneke. Ik ben 71. Die jongen is voor mij een blok aan het been. Ik wil gewoon leuke dingen doen.”

Wel ontkent Geert aan Story dat hij haar zoon gepest heeft. ,,Ik heb haar zoon niet gepest met een stukje kroepoek. Ook heb ik hem geen ‘domme Dämion’ genoemd.”

Tags

BOER GEERTRELATIEZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck