Ex-vriendin Cillessen doet haar verhaal ‘Ik moest abortus van hem plegen’

Ex van doelman doet haar verhaal
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Doelman Jasper Cillessen is voor de rechter gesleept door zijn Spaanse ex-vriendin Mariá Morán, met wie hij dochtertje Cayetana kreeg. Mariá doet voor het eerst haar verhaal. ,,Hij maakte me erg bang. Ik moest abortus van hem plegen.”

Cayetana werd geboren op 17 oktober 2021, op het moment dat Jasper bij de Spaanse club Valencia onder contract stond. Pas een jaar na haar geboorte lekte uit dat Jasper een dochtertje heeft. En omdat hij zijn verantwoordelijkheid niet zou nemen, heeft Mariá hem voor de rechter gesleept. ,,Het strafbare feit is achterlating van zijn gezin, omdat hij vanaf haar geboorte niets voor zijn dochter heeft betaald”, vertelde haar advocaat Teresa Bueyes al eerder aan weekblad Story.

‘Bedreigd en gechanteerd’

Mariá wilde op dat moment niets kwijt over de situatie. Nu wordt duidelijk waarom. ,,Jasper heeft mij meermaals bedreigd en gechanteerd, zelfs toen ik zwanger was”, vertelt Mariá aan Story. Uit angst durfde Mariá niet eerder haar verhaal te doen. ,,Hij maakte me erg bang. Ik moest abortus van hem plegen. Als ik dat niet zou doen, zou hij privéfoto’s en -video’s van mij openbaar maken.”

Mariá werd naar eigen zeggen dagelijks gechanteerd door Cillessen. ,,Ik mocht ook niet met de media praten. Hij zou me moeten bedanken, omdat ik twee jaar heb gezwegen!”

‘Geen respect’

Dat Cillessen inmiddels een nieuwe vriendin zou hebben laat Mariá koud. De enige reden waarom ze haar verhaal vertelt, is omdat hij geen verantwoordelijkheid neemt voor zijn 1-jarige dochtertje. ,,Ik moet ervoor zorgen dat zij te eten heeft. Een man die nooit naar zijn dochter heeft gevraagd, zelfs niet toen ze met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis lag, verdient geen enkel respect. Hij wist dat zijn dochter erg ziek was en in het ziekenhuis lag, maar kennelijk kon hem dat niets schelen.”

In de steek gelaten

Ook de familie van Cillessen zou niet naar Cayetana omkijken. ,,Ze weten dat ze bestaat en dat ze ziek was, maar zij hebben haar ook in de steek gelaten”, aldus Mariá. Maar ondanks haar boosheid, zal Mariá wel eerlijk tegen haar dochter zijn over wie haar vader is. ,,Als mijn dochter haar vader op een dag wil opzoeken, houd ik haar niet tegen.”

Tags

JASPER CILLESSENRECHTSZAAK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck