Ex-vriendin Dean Saunders doet verschrikkelijk boekje open

Door: DitjesenDatjes
17-04-2019

De ex van Dean Sanders, Jamie Faber, heeft in een interview met tijdschrift Linda heftige uitspraken gedaan over de zanger. Zo zou ze hoogzwanger van de trap af zijn geduwd door hem en heeft ze meerdere botten gebroken toen hij haar in elkaar sloeg met het loopwagentje van hun zoon.

Blijf-van-mijn-lijf-huis

,,Ik ben zo vaak met een smoes op de eerste hulp geweest dat zij het daar ook allemaal niet meer geloofden: Zo mevrouw Faber, bent u wéér van de trap gevallen?”, heeft ze tegen het tijdschrift gezegd. Samen met zoontje London belandde ze in een blijf-van-mijn-lijf-huis. Zelfs toen was ze nog doodsbang voor Dean. Pas toen ze nog een keer in elkaar was geslagen en de auto van haar vader door Dean in de fik was gestoken, deed ze aangifte.

Advocaat

Dean werd veroordeeld tot acht maanden celstraf, en later werd dat verhoogd naar achttien maanden. De zanger komt bijna vrij, maar zit momenteel dus nog in de cel. Zijn advocaat reageert namens hem op de beschuldigingen van Jamie: ,,Het interview bevat ernstige beschuldigingen, waaronder nieuwe beschuldigingen waar Dean nog niet eerder mee bekend was”, meldt René Halfens, de advocaat, aan RTL Boulevard.  ,,Vanwege zijn mediaverbod, kan hij hier op dit moment niet inhoudelijk op reageren. De timing van het interview zal waarschijnlijk dan ook niet geheel toevallig zijn. Als advocaat kan ik wel kort reageren op basis van het bestaande dossier.”

Halfens benadrukt dat Dean na zijn vrijlating opnieuw wil beginnen. ,,Daarna wil hij zich volledig gaan richten op zijn toekomst en die van zijn zoontje. Hij hoopt dat Jamie zich ook gaat richten op haar eigen toekomst en niet blijft hangen in haar rol als ‘ex van Dean Saunders’ om op die wijze media-aandacht te blijven krijgen.”

Meer DenD