Ex-vriendin Thomas Berge wil emigreren met zoontje Jack

Door: DitjesenDatjes
24-01-2018

Myrthe Mylius wil samen met haar Duitse vriend Sebastian Schneberger emigreren naar Duitsland. De ex van Thomas Berge ziet het dan wel zitten om Jack, de zoon van Myrthe en Thomas mee te nemen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vinkeveen

“We gaan een huis bouwen in Duitsland”, vertelt Myrthe aan Privé. “Over twee maanden begint de bouw. Als het af is gaan we daar samenwonen.” Op dit moment zorgt Myrthe het meest voor Jack. “Ik heb hem twee weken en dan heeft Thomas een een weekend”. Als de verdeling van de zorg zo blijft gaat de zanger zijn zoontje misschien wel minder zien. Want hoewel Thomas uit het oosten van het land komt, woont hij in Vinkeveen. Dat is toch wel een stukje rijden.

Sebastian, een polospeler, heeft zelf ook kinderen. Twee zoons. “Met één heeft hij iets minder goed contact dan met de ander”, zegt Myrthe tegen het weekblad. “Met de jongste is hij heel hecht, die scheelt een halfjaar met Jack, en hij en Jack zijn gek op elkaar. Dat is hartstikke leuk.”

Het feest voor Myrthe is helemaal compleet als ze samen met Sebastian een kindje krijgt: “Eén kindje erbij zou ik leuk vinden. Als het aan mij ligt, ktijg ik het kindje samen met Sebastian. Maar ik kan niet in de toekomst kijken, dus ik doe geen voorspellingen meer. Dat heb ik wel afgeleerd.”

Meer DenD