Ex-vrouw wil ‘niets meer te maken hebben’ met Frank Masmeijer

Sandra Birsak
Door: Eva Steins
16-10-2020

Frank Masmeijer kon tijdens zijn strafproces jarenlang rekenen op de steun van zijn ex-vrouw Sandra Birsak. Nu is voor haar de maat vol. Sandra heeft besloten Frank voorgoed uit haar leven te wissen en wil niets de vader van haar kinderen te maken hebben.

Straf

Momenteel zit voormalig quiz-master Frank Masmeijer zijn straf uit in een Vlaamse gevangenis. Hij werd veroordeeld tot een celstraf van negen jaar vanwege zijn betrokkenheid bij een cocaïnedeal.

Toen Frank in 2014 werd opgepakt bleef Sandra in eerste instantie nog achter hem staan. Toch bleek hun huwelijk niet bestand tegen deze gebeurtenissen. In 2017 maakten Frank en Sandra het einde van hun huwelijk bekend. Frank werd in 2019 veroordeeld tot negen jaar cel en een boete van 90.000 euro.

Frank verdween eerst in Antwerpen, en daarna in Beveren achter de tralies. In Beveren zit hij nu zijn tijd uit terwijl hij profiteert van proefverlof. Als alles voor Frank goed gaat, trekt hij aan het eind van dit jaar de celdeur achter zich dicht.

LEES OOK:

Kiest Frank Masmeijer weer voor het slechte pad?

Nieuwe liefde

Sandra bleef haar ex-man Frank jarenlang steunen en kwam hem zelfs tot vorig jaar bezoeken in de gevangenis. Nu lijkt er een einde te zijn gekomen aan de goede band tussen de exen. Sandra vertelt openhartig aan de Telegraaf dat zij het helemaal gehad heeft met haar ex, en dat ze haar pijlen richt op haar nieuwe liefde.

,,Ik wil helemaal niets meer met die man te maken hebben,” besluit Sandra. Zij laat weten het verleden compleet achter zich te laten. ,,Op geen enkele wijze wens ik nog contact met Frank hebben, zeker nu ik al enige tijd een nieuwe liefde heb. Ik heb mijn leven weer volledig op de rit en daarom distantieer ik me helemaal van mijn ex. Het interesseert mij totaal niet meer hoe het nu met hem gaat.”

Anita

De harde woorden van zijn ex-vrouw betekenen niet dat Frank de gevangenis eenzaam zal moeten verlaten. Aan de andere kant van de tralies zit zijn nieuwe vriendin Anita op hem te wachten.

Frank en Anita kende elkaar al voor zijn detentie en de vonk sloeg over toen zij briefcontact hadden tijdens zijn gevangenisstraf. Elke minuut die Frank dankzij zijn proefverlof buiten de cel doorbrengt, spendeert hij met zijn Anita. Frank vertelde eerder ‘dolgelukkig en verliefd’ te zijn op haar en kan niet wachten om een leven met haar te starten.

LEES OOK:

Nieuwe vlam Frank Masmeijer werd gewaarschuwd: ‘Ken je zijn verleden?’

Meer DenD