Ex Willem-Alexander begint voor zichzelf: krijgt felicitaties van deze Oranje prinses

Emily Bremers begint voor haar zelf
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Emily Bremers, die jaren geleden een relatie had met koning Willem-Alexander, heeft op social media gedeeld dat ze voor zichzelf is begonnen. Op haar bericht krijg ze zelfs een felicitatie van déze prinses…

,,Ik ga een nieuw avontuur aan en start mijn eigen bedrijf!”, meldt Emily op LinkedIn. ,,Na 30 jaar als HR leider te hebben gewerkt voor multiculturele en internationale organisaties met een mondiale/lokale structuur, zoals Shell, FMO en KLM, ben ik blij om u te kunnen mededelen dat vandaag de start is van mijn eigen HR Interim en Adviesbedrijf.”

Ex Willem-Alexander

Op haar bericht kan Emily op een felicitatie rekenen van een oude bekende. ,,Gefeliciteerd Emily met deze mooie stap en veel succes!”, reageert Annemarie de Bourbon de Parme, de echtgenote van prins Carlos.

Relatie

Voordat Willem-Alexander Máxima leerde kennen, had hij een relatie met Emily. De twee waren samen van 1994 tot 1998 en leerden elkaar kennen op de Universiteit van Leiden. Toenmalig koningin Beatrix vond Emily een geschikte huwelijkskandidate voor Willem-Alexander en velen verwachtten dan ook een huwelijksaanzoek. Maar die kwam er nooit. Inmiddels is koningin Máxima niet meer weg te denken bij Willem-Alexander en Emily trouwde in 2002 met Roderick van der Wijck, een van Willem-Alexanders beste vrienden. Willem-Alexander en Máxima waren beiden aanwezig bij het huwelijk. Helaas liep in 2014 het huwelijk van Emily en Roderick op de klippen.

Tags

WILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck