Ex-zakenpartner Wendy: ‘Ik ben kapotgemaakt’

Door: DitjesenDatjes
27-08-2020

Robbert Boekema, de voormalig zakenpartner van Wendy van Dijk, heeft geen zorgeloze zomer achter de rug. Tegen de man zijn meerdere rechtszaken aangespannen en inmiddels lijkt alle stress en de geldzorgen hem te veel worden.

‘Ik heb geen leven meer’

Hoewel Wendy van Dijk bijna niets anders op haar Instagram postte dan foto’s van Disq, de ‘revolutionaire’ fitnessmethode, werd het toch geen succes. Wat ook geen succes werd, is de samenwerking tussen Wendy en Robbert. Hoewel de twee destijds hetzelfde doel hadden, Disq zo groot mogelijk maken, kunnen de twee elkaar niet meer luchten of zien en Wendy lijkt vastberaden Robbert aan de grond te krijgen.

,,Alles rondom Wendy heeft voor mij nu een negatieve lading. Ik ben kapotgemaakt als persoon”, zegt Robbert volgens Bekendeburen. ,,Ik vind het onbegrijpelijk. Er lopen meerdere rechtszaken tegen mij, terwijl ik het onmogelijk kan betalen. Ik heb op dit moment geen leven meer.”

Lees ook:
Verwoest Wendy gezin zakenpartner?

Kinderen slachtoffer

Eerder vertelde Robbert aan weekblad Weekend dat zelfs zijn kinderen bang zijn voor Wendy. ,,Mijn kinderen vragen mij: ‘Gaat Wendy ons huis afpakken?’ Ze zijn heel bang dat we er uit moeten.” Helaas ziet het er niet goed uit voor Robbert: naar eigen zeggen mag hij nu een jaar zijn vak niet uitvoeren en zal er dus nauwelijks geld binnenkomen.

Meer DenD