Verwoest Wendy gezin zakenpartner?

Wendy van Dijk
Door: DitjesenDatjes
08-07-2020

DISQ, het fitnessbedrijf van Wendy van Dijk en Robbert Boekema is failliet verklaard. Dat werd vorige week bekend. Nu blijkt er ook beslag te zijn gelegd op de woning van Robbert, en dat zorgt voor flinke spanningen. Niet alleen bij Robbert, maar vooral ook bij zijn kinderen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Met Wendy weet je het nooit’

Vanaf 2018 gingen Wendy en Robbert samenwerken. In eerste instantie leek dat erg succesvol, maar inmiddels is duidelijk dat de twee onenigheid hebben. Robbert wil niet veel kwijt over de ruzie met Wendy, maar vertelt aan weekblad Weekend wel dat het een impact heeft op zijn gezin. ,,Het is thuis niet heel gezellig. Mijn kinderen vragen mij: ‘Gaat Wendy ons huis afpakken?’ Ze zijn heel bang dat we er uit moeten.” Robbert vertelt zijn kinderen dat hij er alles aan gaat doen om zijn huis te behouden. ,,Maar met Wendy van Dijk weet je het nooit.”

Ook personeelsleden van het bedrijf zouden in zak en as zitten. Zij moeten op zoek naar nieuw werk. ,,Er is veel verdriet”, zegt Robbert. ,,Ik hoop dat het voor iedereen snel achter de rug is. Ik zit met mijn handen in het haar.”

Curator

Afgelopen week is er een curator aangesteld die gaat onderzoeken wat er precies gebeurd is. Robbert denkt niet dat het hem wat zal opleveren: ,,Er komen sowieso geen winnaars uit iets waarbij ieder z’n eigen weg gaat. Ik ben maar een kleine speler vergeleken met Wendy.” Hij denkt dat DISQ een enorm succes was geworden als de samenwerking beter was geweest. ,,Het heeft alleen helaas niet zo mogen zijn.”

Meer DenD