Exclusief spraakmakend interview vlogger Fabricio met Ajacied Anthony

Anthony wil weg
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Met nog een paar dagen te gaan is de overnamestrijd tussen Manchester United en Ajax over de Braziliaan Anthony tot het kookpunt gestegen. De immens populaire vlogger Fabricio Romano, die dagelijks gevolgd wordt door vele miljoenen fans in de miljoenendans rond de topvoetballers, had een spraakmakend interview met Ajacied Anthony.

Hieruit blijkt dat Antony al in februari van dit jaar bij de Ajax-leiding heeft aangegeven dat hij wil vertrekken bij de Amsterdamse topclub. Het aanbod van Manchester United is voor de Braziliaan een droom die uitkomt. ,,Ajax laat mij mijn dromen volgen”, aldus Anthony in een verklaring aan Fabricio.

Anthony wil weg

In juni heeft Anthony aan Ajax, inclusief aan de gloednieuwe Alfred Schröder, laten weten dat hij Ajax wil verlaten. ,,Ik wil de club verlaten”, aldus vlogger Fabricio, die de resolute boodschap van Anthony citeert.

Inmiddels hebben de Britten, waar voormalig Ajax-coach Erik ten Hag coach is, het bod verhoogd naar maar liefst 90 miljoen. Ajax houdt hardnekkig de poot stijf, omdat ze Anthony niet willen laten gaan. Het alternatief voor de sterspeler is voormalig Ajax-speler Ziyech, maar zijn transfer naar Ajax zou wel eens meer dan 40 miljoen euro kunnen gaan kosten. Van een gewenste huur voor een jaar kan geen sprake zijn, vindt zijn huidige club Chelsea.

Overnamespel

Het interview van Anthony, waarschijnlijk geregisseerd door zijn management, is opnieuw een steen in de vijver van het meest spectaculaire overnamespel van dit moment. Het geeft aan dat de huidige Ajax-leiding onder extreme druk staat. Hoofdcoach Alfred Schröder wil zijn topper Anthony niet kwijt, maar weigering van een bod van €90 miljoen kun je als Ajax bijna niet maken.

Anthony zet de Amsterdamse club ook onder zware druk in de hoop dat er beweging gaat komen. Hij heeft zijn zinnen gezet op voortzetting van zijn carrière bij Manchester United. Overigens laat zij zich zeer positief uit over zijn Amsterdamse jaren. Echter afgelopen weekeinde in de wedstrijd tegen Sparta was hij niet meer van de partij. Tussen Ajax en Anthony is er in feite sprake van een vertrouwensbreuk.

Tags

AJAXANTHONYMANCHESTER UNITED

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck