Expeditie-kijkers halen hard uit naar ‘ondankbare’ deelnemer: ‘Zuur persoon’

Annemiek Koekoek 'zuur persoon'
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Opnieuw maakt Expeditie Robinson de tongen los. Kijkers laten weten één van de kandidaten helemaal zat te zijn. Woorden als ‘zuur persoon’ en ‘ondankbaar kreng’ gaan rond op Twitter…

Annemiek sneert naar Sandra

Boerin Annemiek wist een proef te winnen en mocht een nachtje blijven slapen op Winnaarseiland. Daar kwam ze Yuki en Sandra tegen, die al eerder naar het eiland mochten.

Maar Annemiek was helemaal niet blij om Sandra te zien. ,,Ik ben gekomen met een missie en dat is: Sandra terug naar het kamp. In het kamp zijn we nog niet optimaal blij met haar, want ze heeft de voorraad er wel vrij hard doorheen gejast”, zei Annemiek.

Kijkers verbolgen

Kijkers wisten niet wat ze hoorden. Sandra maakt elke dag weer de maaltijden klaar waar het hele kamp van profiteert, zo ook Annemiek. ,,Wel profiteren van Sandra’s kookkunsten, maar achteraf gaan zeuren. Best hypocriet, niet?”, reageert een verbaasde kijker. Een ander vindt Annemiek vooral erg ondankbaar. ,,Wat een zure draak die Annemiek. Sandra heeft altijd voor iedereen gezorgd. Ondankbaar kreng.”

Tags

BOERIN ANNEMIEKEXPEDITIEEXPEDITIE ROBINSONSANDRA YSBRANDY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck