Fajah Lourens dolgelukkig met kleinzoon: ‘Wil ook echt oma genoemd worden’

FAJAH DOLGELUKKIG MET KLEINZOON
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Fajah Lourens is in de wolken met haar kleinzoon, Lowèn Maleec. Haar 23-jarige dochter Irem beviel eind februari van haar eerste kind. ,,Ik kan nog steeds niet geloven dat ik echt oma ben”, vertelt Fajah aan Story.

In september werd bekend dat Irem in verwachting was. Fajah vindt haar rol als oma prachtig. ,,Ik wil ook echt oma genoemd worden. Ik vind het een eretitel.”

Lange bevalling

Fajah was flink gespannen toen ze hoorde dat de bevalling op gang kwam. ,,Ze appte me in de ochtend dat haar weeën waren begonnen. Vanaf dat moment heb ik mijn telefoon niet meer uit het oog verloren.” Het duurde volgens de sportgoeroe wel erg lang. ,,’s Nachts kon ik ook niet slapen. Mijn schoonzoon Ruben hield me constant op de hoogte. Maar opeens bleef het stil. Dat snap ik ook wel als de persweeën zijn begonnen. Dan ga je niet je schoonmoeder appen.”

Trots

Uiteindelijk hoorde de inmiddels trotse oma vierentwintig uur na de eerste wee dat haar kleinzoontje was geboren. ,,Het was Irem die me in de ochtend, vierentwintig uur na de eerste wee, via FaceTime belde. Vol trots liet ze me hun zoontje zien. Daarna ben ik direct in de auto gestapt, die al vol lag met blauwe ballonnen en cadeautjes.”

Tags

FAJAH LOURENSKLEINZOONOMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck