Fajah Lourens onder hypnose om te stoppen met alcohol drinken

Door: Ditjes en Datjes
13-09-2020

Zelfs fitnessgoeroe Fajah Lourens heeft last van de beruchte ‘coronakilo’s’. De pondjes vlogen eraan en voornamelijk door het alcoholgebruik, waar Fajah nogal moeite mee had om te laten staan. Haar oplossing: onder hypnose, bij de bekende Rasti Rostelli.

‘Kilo’s vlogen er aan’

,,De kilo’s vlogen eraan en de cellulites werden steeds erger” vertelt Fajah Lourens in een interview aan Grazia. Net voordat de lockdown in Nederland een feit was, kwam de fitgirl terug uit Curacao. ,,Ik ben toen door gaan drinken en het lukte me niet meer om te stoppen. Dan had ik één dag geen wijn gedronken en dacht ik: nou, vandaag mag het wel weer” biecht ze op. ,,De kilo’s vlogen er echt aan, en ook mijn cellulite werd steeds erger” aldus Lourens, die soms wel vier wijntjes per dag dronk.

Kon niet stoppen

,,Wat andere mensen met eten hebben, dat heb ik met alcohol” zegt Fajah. Het lukt haar maar niet om te stoppen met het alcoholgebruik. ,,Als ik een drukke dag heb gehad, denk ik: effe ontspannen met een wijntje, ik heb het verdiend!”

Rasti Rostelli

Toen vond Fajah haar redding: Rasti Rostelli, een bekende hypnotiseur. ,,Hij hypnotiseerde me vier keer, waarbij ik de eerste twee keer helemaal weg was. Het is gelukt, ik ben echt van het drinken af!”

,,De behoefte om door te drinken is weg” laat ze weten. Maar twee wijntjes gaan er nog wel in.

View this post on Instagram

🙏

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial) on

Meer DenD