Fajah Lourens poedelnaakt in Grazia

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Laatst schreven we al over de naaktshoot die Fajah Lourens had voor het tijdschrift Grazia. Nu ligt het tijdschrift in de winkel, inclusief interessant interview.

 

Afgelopen maart zetten Fajah en Gijs een punt achter hun relatie. Toen vertelde ze aan iedereen die het horen wilde dat ze écht niet toe was aan een nieuwe man. Maar aan Grazia vertelt ze nu toch een leuke man heeft leren kennen. ‘Mannen benaderen me helemaal niet meer, dat durven ze niet, dat is wel een beetje jammer, want ik moet nu alles zelf doen. Ik heb onlangs een leuke jongen op Instagram ontdekt en die heb ik een berichtje gestuurd. Hij zit nu in het buitenland, maar als hij terug is, hebben we een date.’ Aan constant WhatsApp-en doet ze niet meer, want daar heeft ze geen zin meer in. ‘Ik zie wel of hij leuk is.’

 

Fajah is ontzettend hard aan het sporten om het perfecte lichaam te krijgen, maar wat is voor haar de perfecte man? Daar heeft ze een uitgebreid antwoord op en ze weet wat ze wel en vooral wat ze niét wilt. ‘Ik wil iemand die net als ik met zijn lichaam bezig is: hij moet sportief zijn en gezond leven. Geen vriendje meer dat alles naar binnen werkt, want als ik daarnaast moet zitten, wil ik dat ook weer. En ik hoef ook geen man met een bierbuik. Mannen hebben vaak commentaar op hoe vrouwen eruitzien en dan hebben ze zelf zo’n buik ervoor hangen. Verder wil ik ook wel een gezellig gezichtje. Vroeger viel ik nooit op knappe mannen, maar nu denk ik: ik wil toch wel iets leuks hebben om naar te kijken. Hij moet ook een beetje ontwikkeld zijn, vooral op spiritueel vlak, en hij moet een passie hebben. Ik heb geen zin meer in zo’n man die niet weet wat hij wil. Ook hoef ik niet zo’n type dat onder de plak zit bij zijn moeder, dat zij nog bepaalt hoe zijn huis eruitziet en de was komt doen. Geen gezeur met exen, ik zit niet te wachten op dat gelul met die jaloerse ex-wijven. En ik hoef ook geen man die zelf nog kinderen wil. Ik trek de laatste tijd meer jongere mannen aan, die zeggen dan eerst: ‘Ik wil dat ook niet.’ Maar straks zijn ze vijf jaar verder en gaat het toch kriebelen, maken ze het uit en hebben ze een jaar later een kind bij een ander.’ Zo, je kan het maar beter duidelijk hebben! You go, Fajah!

 

 

Grazia’s extra dikke Body Issue met de prachtige @fajahlourens als covermodel ligt nu in de winkel, dus… Get it while it’s hot!

Een video die is geplaatst door Grazia Nederland (@grazia_nl) op

 

 

 


Tekst: Rebecca Freeling

Tags

FAJAHFAJAH LOURENSFAYAGIJSGRAZIAINSTAGRAMLIEFDEMANMY KILLERBODYNAAKTSHOOTOPENHARTIGPHOTOSHOOTTIJDSCHRIFTVERLIEFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck