Familie Beckham begonnen aan bouw geheime tunnel?

Tunnel Beckham
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Het Britse boulevardblad The Sun publiceerde afgelopen vrijdag dat familie Beckham toestemming heeft gekregen voor de bouw van een ‘geheime’ tunnel. Deze zou volgens The Sun de familie moeten beschermen van alle spraakmakende inbraken.

Villa in Cotswold

Het gaat om een bouwvergunning bij hun zeer riante villa in Cotswold. Het is niet bekend of de vergunning gebruikt zal worden voor de bouw van een tunnel. De familie moet binnen drie jaar aan de slag met dit plan. Na drie jaar is de bouwvergunning niet meer van kracht. 

‘Het zal de veiligheid voor de bewoners van het pand verbeteren’

De planning-agent van familie Beckham vertelde over de bouwvergunning: ,,De voorgestelde ontwikkeling omvat een nieuwe kelderkelder die onder de uitbreiding van het bestaande garage-bijgebouw is gebouwd met een gekoppelde loopbrug. (…) De kelder eronder is bedoeld voor de opslag van wijn en het voorgestelde gebruik van het bijgebouw is uitsluitend in samenwerking met de hoofdwoning. (…) Het zal de veiligheid voor de bewoners van het pand verbeteren.”

Versterken beveiliging

Familie Beckham heeft besloten hun beveiliging te versterken. De aanleiding hiervan was de beroving op Dele Alli. De middenspeler van Tottenham werd in mei slachtoffer van een brute roofoverval.

Tags

BECKHAMDAVID BECKHAMTHE SUNVICTORIA BECKHAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck