Familie de Mol doet aangifte tegen ex Johnny

Johnny de Mol
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het is jaren geleden dat de relatie tussen Johnny de Mol en Shima Kaes tot een einde kwam, maar nu neemt hun relatie toch nog een donkere afslag. Zijn ex dreigt een boek uit te brengen met duistere geheimen van de familie. Willen ze dit niet, dan zal er betaald moeten worden. De familie spreekt van schande. ,,Over onze rug wordt op een goedkope manier een boek vol roddel en achterklap onder de aandacht gebracht.”

De familie heeft aangifte tegen Shima gedaan van een poging tot afdreiging. Dit onthult de Telegraaf. Afdreiging wordt gezien als een vorm van afpersing, waarbij er geen geweld gebruikt wordt.

Deurwaarder

Twee juridische adviseurs van Shima zouden een deurwaarder op John, Johnny en Johnny’s moeder Willeke Alberti hebben afgestuurd. Die zou hen hebben laten weten dat Shima bereid was om ‘aantoonbaar bewijsmateriaal’ aan hen over te dragen, in ruil voor een financiële schikking.

De advocaat van de familie noemt deze actie een ‘doorzichtige en ranzige poging de familie de Mol geld af te troggelen’.

Ook Talpa-baas John de Mol reageert in de krant. „Over onze rug wordt op een goedkope manier een boek vol roddel en achterklap onder de aandacht gebracht. In het geval van dreiging doen wij altijd aangifte bij de politie. Dat hebben wij bij eerdere bedreigingen ook altijd gedaan.”

LEES OOK:

‘John de Mol’ vraagt Temptation-sterren op auditie

Tags

AFDREIGINGAFPERSINGBIOGRAFIEJOHN DE MOLJOHNNY DE MOLWILLEKE ALBERTI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck