‘John de Mol’ vraagt Temptation-sterren op auditie

John de Mol
Door: Ditjes en Datjes
24-11-2020

Een bijzonder bericht circuleerde in de inboxen van oud Temptation Island-sterren. Verschillende vrouwen die meededen aan het programma kregen een uitnodiging van John de Mol om auditie te doen voor een nieuw programma. Echter blijkt dit heel anders in elkaar te zitten dan het lijkt…

Auditie

Temptation-deelnemers Demi en Simone deelden op hun Instagram een screenshot van het bijzondere bericht.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Hey, hoe gaat het met je? Hopelijk ben je helemaal gezond en corona-proof. Ik ben John de Mol jr.” is te lezen in het bericht.

,,De reden waarom ik je op deze manier contacteer, is dat het social media mij dit helaas geen andere keus laat”, vervolgt ‘Johnny’, die zijn gevoel voor correct Nederlands plots lijkt kwijt te zijn geraakt. ,,Uiteraard heb ik een eigen account, maar vanuit privacy-oogpunt is dit eenvoudiger. In maart 2021 wil ik een nieuw programma gaan opnemen, dat gericht is op de jeugd en een 2-wekelijkse late night show moet worden.”

De nep-Johnny vervolgt ,,Ik heb vijf vrouwen geselecteerd om auditie te komen doen op Skype. Ik hoor graag van je of je geïnteresseerd bent. Tevens wil ik dit graag discreet houden. Met vriendelijke groet, John de Mol.”

Fake

Zoals verwacht gaat dit niet om de echte John de Mol, maar heeft iemand een account aangemaakt waarin hij wordt geïmiteerd. Een woordvoerder van Talpa laat dit weten aan Shownieuws.

,,Er blijkt iemand op Instagram een fake account te hebben aangemaakt en als John de Mol worden van daaruit verzoeken verstuurd om auditie te doen. Dit is nep, ga er niet op in. Het is ontzettend vervelend dat dit gebeurt en wij doen er alles aan om dit zo snel mogelijk verwijderd te krijgen.”

Meer DenD