Zorgen om gooi presidentschap Kanye

Kanye West|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Hoewel een aantal mensen heel enthousiast waren over de gooi van rapper Kanye West naar het Amerikaanse presidentschap, geeft de familie toe nu toch enigszins ongerust te zijn. ,,Het ging de afgelopen tijd goed met Kanye, maar hij blijft vanwege zijn bipolariteit last houden van stemmingswisselingen”, aldus een bron aan het Amerikaanse tijdschrift ‘People’.

‘Ene keer manisch, dan weer depressief’

,,De ene keer is hij manisch en dan weer depressief. Op dit moment verkeert hij weer in zo’n periode,” maakt de bron duidelijk over zijn stemmingswisselingen. De 43-jarige rapper gaf een tijd terug toe te kampen met een bipolaire stoornis.

Kanye is ontzetten onvoorspelbaar

De bron maakt aan People ook duidelijk dat Kanye zijn echtgenote Kim Kardashian hem altijd steunt, maar zich nu toch ook zorgen maakt: ,,Net als de andere Kardashians, omdat die weer zien hoe stressvol dit voor Kim is. Kanye is ontzettend onvoorspelbaar, omdat hij soms wekenlang in een bepaalde gemoedstoestand verkeert en er geen peil op hem te trekken is. Na een poosje trekt het bij en is alles weer normaal. De familie hoopt dat dit nu ook het geval is.”

Elon Musk toch niet voor Kanye

Hoewel Kanye nog steeds vastbesloten is, trekt Elon Musk zijn steunbetuigingen toch in. Eerder maakte de Tesla-baas bekend Kanye te zullen steunen in zijn wens de nieuwe Amerikaanse president te worden. Echter, geeft Elon aan bij nader inzien te verschillende opvattingen te hebben, als het aankomt op belangrijke zaken.

Tags

ELON MUSKELONMUSKKANYEKANYE WESTKARDASHIANKIMKIM EN KANYEKIM KARDASHIANPEOPLEWEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck