Familie Meiland organiseert besloten fandag

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

De familie Meiland organiseert op 19 augustus een ‘besloten fandag’. Martien, Maxime en Erica zullen ’s middags aanwezig zijn op een geheime locatie waar 450 fans een bijzondere middag zullen beleven.

“Er zijn kraampjes met merchandise en drinken en hapjes”, kondigen Martien en Erica aan op Instagram. “Het wordt heel gezellig!”

Martien vertelt dat er gratis hapjes en drankjes aanwezig zijn, waarop Erica hem corrigeert. Een kaartje om toegang te krijgentot de vandaag kost namelijk 20 euro. Dit is iets waar een aantal volgers in de comments over vallen. “Maar een betaald feest voor fans…”, reageert iemand. “Wat een achterlijk gedoe”, vindt iemand anders.

Maar gelukkig zijn er ook veel positieve reacties van mensen die staan te popelen om de familie Meiland te ontmoeten. Fans kunnen zich aanmelden per mail en krijgen dan een betaallink en een mail met de locatie en andere informatie.

Martien en Erica zijn een deel van de fanclubdag aanwezig, maar wat zij precies gaan doen, laten ze in de aankondiging in het midden. Zij suggereren in hun filmpje dat de middag is georganiseerd door een fansite.

Tags

FAMILIE MEILANDFANDAG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck