Familie Meiland vreest financiële problemen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Martien Meiland, Erica Meiland en hun dochter Maxime zijn razend populair. Hun Chateau is dit jaar ook nog helemaal volgeboekt, maar door het coronavirus kunnen ze nu geen klanten ontvangen. En geen klanten, betekent geen geld.

Hoewel ze de afgelopen twee jaar veel geld verdiend hebben, onder meer met hun real life soap, weet Martien dat hun schatkist ook leeg kan raken. Dat vertelt hij aan weekblad Privé. ,,De kosten gaan natuurlijk wel allemaal door. Het moet niet te lang duren. Als het tot 1 juni duurt, dan is het nog te overzien. Als het tot september duurt, dan ga ik mij toch heel grote zorgen maken.”

‘Niets meer in de hand’

De winnaar van de gouden Televizierring weet ook dat er heel veel ondernemers net zoals hij moeten afwachten wat er gebeurt, en dat velen ook geen luxe financiële positie hebben. ,,Ik denk ook vaak aan de ondernemers die een horecazaak hebben. We zitten als zelfstandig ondernemer allemaal in hetzelfde schuitje.”

Er is nog één groot nadeel voor de familie Meiland, want niet alleen lopen ze omzet mis. Ook wordt het nu niet makkelijk om het chateau te verkopen. Het gezin wil eind dit jaar terug naar Nederland verhuizen, maar is tot nu toe het kasteel niet kwijtgeraakt. ,,Je hebt niet, maar dan ook niets meer in de hand”, zegt Martien daarover.

Tags

CHATEAUCORONAERICAFINANCIËNGELDMARTIEN MEILANDMAXIMEVERMOGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck