Famke Louise betaalt autoverhuurder alsnog na druk juicekanalen

Famke Louise laat spoor van vernieling achter op eiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Famke Louise ligt enorm onder vuur, omdat zij een autoverhuurbedrijf op Curaçao niet zou hebben betaald. Na vijf herinneringen te hebben gestuurd heeft het bedrijf nog steeds geen euro gezien. Na de ophef die rondom Famke is ontstaan, besluit ze nu om tóch de rekening te betalen.

Het juicekanaal ‘Juice Channel’ heeft een aantal dagen geleden bekend gemaakt dat Famke Louise en haar vriend Denzel Slager zich nogal hebben misdragen tijdens hun vakantie op Curaçao. Het desbetreffende autoverhuurbedrijf heeft via Instagram een bericht gestuurd naar Juice Channel. “Ze zouden de helft van de prijs betalen in ruil voor een Instagram promotie. Eindstand: helemaal niets betaald en ook geen promotie voor ons gedaan. Als klap op de vuurpijl hebben ze ook nog onze (speciaal voor hun aangeschafte) Maxi-Cosi gejat. Famke heeft per app laten weten dat ze netjes zou betalen maar na vijf gestuurde herinneringen heeft ze nog steeds niet betaald”, aldus het verhuurbedrijf De Vos.  

Alles weer uit de wereld

Het bedrijf had tot verkort nog helemaal niets van de zangeres gehoord. Maar na de druk die verschillende juicekanalen op het stel hebben uitgeoefend, is daar gisteren toch verandering ingekomen. Famke en Denzel hebben telefonisch contact opgenomen met De Vos. In dit telefoongesprek gaf Denzel aan dat hij niet op de hoogte was van de nog niet betaalde rekening.  

Inmiddels heeft het autoverhuurbedrijf op Instagram laten weten dat de Maxi-Cosi weer hun kant op komt, en dat de open rekening van de huurauto netjes betaald wordt. “Alles weer uit de wereld.”

Trashfluencers

Opvallend is dat De Vos niet het enige bedrijf is dat door de influencers is gedupeerd. Een andere ondernemer zegt namelijk het volgende tegen de Mediacourant: “Ik dacht eerst dat dit verhaal over mij ging, bij mij hebben ze dit namelijk ook geflikt afgelopen zomer. Ik heb drie busjes voor ze gehuurd inclusief drie chauffeurs van 10 uur ’s ochtends tot drie uur ’s nachts. Toen ik de factuur stuurde waren ze helemaal verbaasd omdat ze zeiden dat het gratis zou zijn in ruil van aftiteling reclame bij de serie. Ik ben twee maanden bezig geweest om mijn geld te krijgen.”

Juice Channel noemt Famke en Denzel ‘trashfluencers’. “Nu weten andere bedrijven hoe deze trashfluencers te werk gaan, want geloof ons als we zeggen dat er nog talloze bedrijven in de boot zijn genomen door deze twee”, aldus het juicekanaal.

Tags

AUTOVERHUURBETALENDENZEL SLAGERFAMKE LOUISEHERINNERINGENVAKANTIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck