Famke Louise krijgt extreme haat-reacties op zwangerschap

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Famke Louise plaatste een video op haar Instagram waarin ze onthult dat ze zwanger is van haar eerste kindje met Denzel Slager. De felicitaties stromen binnen, maar ook veel volgers hebben extreme kritiek…

,,Hé kleine, wij houden nu al ontzettend veel van jou. Wij kunnen niet wachten om je vast te houden. Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word!” schrijft de zwangere Famke bij haar video. Deze aankondiging kwam slechts een dag nadat ze haar relatie met Denzel bekendmaakte.

‘1 van haar al erg genoeg’

,,Weer een kind zonder pa”, ,,Als ie maar niet het iq van jou krijgt”, ,,Jammer dat je geen geschikte moeder bent”. De haat-reacties blijven komen onder Famke’s post. Sommigen zo extreem dat haters hopen op een gehandicapt kindje of dat ze nu al de kinderbescherming moeten inschakelen.

‘Mijn maag draait om’

Gelukkig zijn er ook fans die voor de zangeres opkomen. Zo plaatst een volger: ,,Echt ongelofelijk deze reacties hier. Wensen dat het kindje een handicap krijgt en roepen dat de kinderbescherming het kind moet weghalen? Ik heb hier echt geen woorden voor. Mijn maag draait er van om als ik zie hoe verrot de mensheid kan zijn, zo vol met haat. Ik hoop oprecht dat je door deze walgelijke reacties kan heen kijken, lieve Famke.”

Dit bericht deelt Famke publiekelijk met een eigen reactie. ,,Wij kijken hier zeker doorheen en de mensen die deze reacties plaatsen worden geblokt en gaan er nooit meer vanaf. Wij bluffen niet.”

Tags

FAMKE LOUISEHAATREACTIESZWANGERZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck