Famke Louise: nooit iets gebeurd tussen Ali B en mij

Door: DitjesDatjes
26-01-2022

Famke Louise heeft geen vervelende dingen meegemaakt met haar voormalige manager Ali B. Dat vertelt de zangeres woensdagavond in reactie op een video van juicekanaal Roddelpraat. Daarin liet presentator Dennis Schouten een nummer van haar horen waaruit volgens hem kan worden opgemaakt dat Famke Louise door de rapper is misbruikt.

“Dat is absoluut niet waar”, zegt de zangeres. “Sterker nog, er is nog nooit iets gebeurd, er is nog nooit iets voorgevallen tussen mij en Ali.”

De rapper, die door oud-kandidaten van The Voice of Holland wel wordt beschuldigd van seksueel wangedrag, heeft de zangeres “altijd met respect” behandeld. “Ik heb nooit dingen op een vervelende manier ervaren.”

Stappen

Het nummer dat in Roddelpraat te horen is, had Famke Louise voor zichzelf opgenomen nadat ze had gebroken met haar manager. Ze was boos en wilde dingen van zich af schrijven. Daarna is het volgens haar ook weer goed gekomen met Ali B.

De zangeres is boos op de makers van Roddelpraat. Ze is van plannen stappen te gaan ondernemen. “Want het is echt wel een inbreuk op mijn privacy.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD