Famke Louise onthult: zwanger van eerste kindje

Famke Louise
Door: Charlotte Wijnen
11-08-2021

Babynieuws voor Famke Louise! Samen met haar nieuwe vriend Denzel Slager verwacht ze binnenkort haar eerste kindje. Dat maakt de zangeres bekend op haar Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Ik word moeder!’

Er gingen al geruchten rond dat Famke Louise in verwachting zou zijn. Ze zou al eerder gespot zijn met een ‘zwangere buik’ en al ‘best ver’ in de zwangerschap zijn.

En nu maakt ze het grote nieuws zélf bekend. ,,Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word! Samen met jou ga ik dit fantastische avontuur aan en ik had dit met niemand anders gewild”, schrijft Famke op Instagram.

Relatie bekendgemaakt

Hoewel Famke en Denzel al ruim een jaar samen zijn, had het stel de relatie nog niet bekendgemaakt. Eerder dit jaar liet Famke wel weten verliefd te zijn, maar wilde er verder niets over kwijt. ,,Gewoon omdat het nog niet concreet is en ik geen behoefte heb aan allerlei meningen”, zei ze in Beau Monde. Maar gisteren maakte het stel hun relatie officieel bekend.

Meer DenD