Famke Louise openhartig over nieuwe muziek en liefde

Femke Louise
Door: Lies Jansen
21-05-2020

,,Afgelopen periode was vrij zwaar”, vertelde de 21-jarige zangeres Famke Louise aan RTL Boulevard. Met de heftige periode refereert ze onder andere aan haar breuk met Ronnie Flex. Famke geeft aan dat er tijdens de quarantaine veel emoties naar boven komen. Maar dat niet alleen …

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Een hoop commentaar’

,,Ik had tijdens de quarantaine tijd voor dingen, waar ik eigenlijk nooit tijd voor had. Maar die wel erg belangrijk zijn in het leven”, legt de zangeres uit. De heftige periode was niet enkel en alleen de breuk met Ronnie Flex. Zo krijgt ze als zangeres ook met regelmaat een hoop commentaar. Nu heeft ze deze periode omgezet in een nieuw nummer: ‘Jouw moment’. 

Nieuwe muziek en liefde?!

Vanavond zal haar nieuwe nummer worden uitgebracht. In dit nummer gaat het om de boodschap dat iedereen hetzelfde is en je niet alleen bent. ,,Het is een andere sound dan mensen meestal van mij gewend zijn”, verklapte de zangeres aan RTL Boulevard. Ook vertelde Famke dat er niet alleen sprake is van nieuwe muziek. Zo weet zij haar huidhonger te stillen, met een potentiële nieuwe liefde: ,,Ik ben wel aan het daten met iemand.”
Maar wie deze nieuwe vlam is, is nog niet bekend.

Meer DenD