Famke Louise over zwangerschap: ‘Aanslag op mijn lichaam’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Famke Louise zat vlak na haar bevalling helemaal niet lekker in haar vel. Hierdoor had de zangeres geen behoefte om iets te delen op sociale media. ,,Ik moest echt herstellen. Ik kwam er ook gewoon achter dat mijn lichaam nooit meer zo zou worden zoals die was. Het is toch wel een aanslag geweest op mijn lichaam”, vertelt ze aan RTL Boulevard.

Nu, ruim negen maanden na de bevalling van zoontje Nówie, laat Famke weten dat het beter met haar gaat. ,,Ik ben fit, ik sta te springen, ik heb zin om leuke dingen te doen”, begint Famke. Maar de bevalling en de periode erna was heftig. ,,Ik zat gewoon niet zo lekker in mijn vel. Ik wilde mezelf ook niet laten zien.” Voor vriend Denzel was het ook moeilijk om te zien. ,,Ik heb het zwaar gehad. Het was wel echt een lastige periode voor Fam.”

Leuke mama

Inmiddels gaat het weer supergoed met Famke. ,,Ik ben ook bewust bezig geweest met een hele gezonde levensstijl aanhouden. Juist zodat ik me fitter voel en een leuke mama kan zijn, maar ook een leuke partner. Ik wil me gewoon lekker voelen in m’n lichaam. Dat is het allerbelangrijkste. En dat punt heb ik nu bereikt en daar ben ik heel erg blij mee”, laat Famke weten.

Met de kleine gaat het volgens het stel ook heel goed. ,,Hij eet goed. Heel goed”, vertelt de trotse moeder. Een tweede kindje staat volgens de zangeres nog niet op de planning. ,,Voor nu wil ik gewoon heel erg graag doen waar ik zin in heb. Op het gebied van carrière ook wil ik gewoon weer lekker starten.” 

Tags

BABYFAMKE LOUISEZWANGERZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck