Fans maken zich zorgen om ‘graatmagere’ Doutzen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Op Instagram kunnen fans heerlijk meegenieten van Doutzen Kroes haar vakantiekiekjes. Maar het model ligt onder vuur na een van haar laatste bikinifoto’s die ze heeft geplaatst…

‘Sorry niet mooi meer’

De meningen zijn verdeeld, maar het topmodel krijgt voornamelijk ladingen van kritiek over haar ‘graatmagere’ lichaam. ,,Ik vind hier niks moois aan… Iets met verschoven schoonheidsidealen. Doe mij maar een maatje meer” post een volger. Een andere fan plaatst: ,,Dit is echt vel over been sorry niet mooi meer , maar dat was je wel …please eat some more”.

Skinny shaming

Andere volgers nemen het juist voor Doutzen op: ,,Grappig dat het vooral vrouwen zijn die negatief reageren… vaak dezelfde vrouwen die altijd de mond vol hebben over fatshaming… Dit is een sportieve vrouw die haar werk serieus neemt, heb een beetje respect lieve mensen!!!” schrijft celebrity fotograaf William Rutten.

Volop genieten

Terwijl fans zich enorme zorgen maken om de Friezin, is Kroes heerlijk aan het genieten van haar vakantie met familie en Victoria’s Secret-vriendin Candice Swanenpoel. ,,Dankbaar om de zomer door te brengen met mijn vriendin Candice” schrijft ze bij haar foto. Van fotoshoots op een luxe boot met fotograaf Jerome Duran tot kookfilmpjes van haar man Sunnery James en een dansende schoonmoeder in beeld. De familie heeft het duidelijk naar hun zin ergens in Europa.

Doutzen heeft zelf nog geen reactie gegeven op alle kritiek over haar lichaam. Wél plaatste ze nogmaals een bikinifoto waarop ze lijkt aan te geven dat ze zich vrij weinig aantrekt van al het commentaar.

https://www.instagram.com/p/B1OwgNuiH5_/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B1QtLoAiJrc/

https://www.instagram.com/p/B1Rm9rOINHa/

Tags

DOUTZENDOUTZEN KROESDUNMAGERMODELTOPMODELVICTORIA'S SECRET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck