Fans niet blij met Wesly Bronkhorst: ‘Geen zin in optreden’

Wesly Bronkhorst had geen zin in optreden|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Volkszanger Wesly Bronkhorst zou afgelopen zondag optreden op een besloten feest in Vught. Op het allerlaatste moment zei de zanger af vanwege stemproblemen. Een dag later trad hij wel op bij het Muziekfeest in Houten, tot grote ergernis van de fans in Vught.

,,Ik had een optreden om 8 uur, een besloten feest in Vught. Daar ben ik helaas niet naartoe gegaan in verband met mijn stem”, vertelde Wesly gisteren in een video in Instagram Stories. ,,Ik vind het verschrikkelijk om mensen teleur te stellen, want die vragen speciaal om mij.”

Wél op het podium bij Muziekfeest

Wel liet de zanger weten dat hij na het innemen van wat keelpastilles en het drinken van thee met honing nog geen dag later alweer bijna de oude is. ,,Gelukkig maar, ook met de kijk op vandaag, want ik heb Muziekfeest op het Plein in Houten.”

Geen zin?

Maar wanneer Wesly op het podium in Houten verschijnt, blijkt al snel dat zijn stem weer hetzelfde klinkt als normaal. En dat terwijl hij de avond ervoor niet in staat was om op te treden. ,,Bezoekers van het besloten feestje in Vught zijn niet blij met Wesly”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram.

Ook meldt het kanaal dat Wesly vandaag alweer in de studio is om een nummer op te nemen. ,,Volgens mij had Wesly stiekem niet zo’n zin in dat optreden in Vught”, concludeert Realityfbi.

‘Leugens’

Claudia de Jong, de ex van Wesly, klapte vorig jaar nog uit de school over al zijn ‘leugens’. Wesly vertelde eerder in weekblad Story dat ondanks de breuk tussen hem en de moeder van zijn zoontje, de twee het nog altijd goed met elkaar kunnen vinden. Maar volgens Claudia kraamde Wesly alleen maar onzin uit.

Inmiddels heeft Wesly opnieuw de liefde gevonden bij de negen jaar jongere Raquel. ,,We hebben elkaar via Instagram leren kennen”, vertelde de zanger eerder in Story.

Tags

FANSOPTREDENWESLY BRONKHORSTWOEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck