Fans WOEST op Kim Kardashian

Door: Tanja Brouwer
01-04-2020

Het lijkt er volgers fans en volgers sterk op dat Kim Kardashian geld probeert te verdienen door handig gebruik te maken van de empathie van haar volgers. En dat net nu veel mensen zonder werk thuiszitten door het coronavirus.

Tekst gaat verder onder advertentie

‘Slachtoffers helpen’

Op haar Instagram postte Kim Kardashian een foto van haar met andere vrouwen, poserend in corrigerend ondergoed. Daarbij schrijft ze: ,,Om moeders en kinderen in deze periode te ondersteunen, kan ik met trots aankondigen dat SKIMS zich inzet om 1 miljoen dollar te doneren aan gezinnen die getroffen zijn door COVID-19. Maandag vullen we onze collectie aan. Daarmee kunnen we de slachtoffers van deze pandemie helpen.”

Boze reacties

Bij veel volgers valt dit bericht totaal verkeerd. Het lijkt er namelijk in eerste instantie op dat Kim 1 miljoen dollar doneert, maar wie beter lees berijpt dat ze die 1 miljoen nog moet verdienen door ondergoed te verkopen. En dat terwijl Kim zelf niet verlegen zit om geld. De reacties op de post zijn niet mals: ,,Ben je serieus? Je vermogen is 350 miljoen dollar. Probeer je nu echt geld te verdienen door een pandemie te gebruiken?”, ,,Dit zegt veel over je, de hebberigheid”, en ,,Er gaan mensen dood! Als je wilt doneren, doe het dan gewoon.”


Meer DenD