Fans Yolanthe vinden Wesley ‘dom’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De eerste sexy foto die Yolanthe van zichzelf in maanden heeft gepost, valt bij veel volgers in de smaak. De presentatrice poseert in een rood jurkje met ruffles en staat naast een rozenstruik. Bij de foto plaatst ze een aantal emoticon-roosjes. Veel volgers denken dat Wesley is vreemd gegaan en de twee daarom uit elkaar zijn, en kunnen maar niet geloven dat de voetballer zo’n knappe vrouw heeft bedrogen.

Dom

,,Wesley is echt dom man”, schrijft iemand onder de foto. ,,Wesley heeft een grote fout begaan”, schrijft een andere man. Vrouwen steunen Yolanthe op een hele andere manier: zij schrijven vooral over haar zoontje, en dat Xess Xava het allerbelangrijkste in haar leven is. En zolang haar zoontje bij haar is, het goed is.

Als de geruchten waar zijn, zal Yolanthe samen met Xess Xava naar Amerika vertrekken. Daar gaat ze zich richten op haar acteercarrière. Volgens mensen in de omgeving van Yolanthe was dat altijd al het plan. Als de voetbalcarrière van Wesley op z’n einde zou lopen, waar het nu wel naar uitziet, was er eindelijk tijd voor Yolanthe’s dromen. Nu het stel niet meer samen is, zal de presentatrice alsnog haar dromen najagen.

https://www.instagram.com/p/Bzm4wgIC3EB/

 

 

Tags

AMERIKACABAU VAN KASBERGENFOTOFOUTINSTAGRAMRELATIESCHEIDINGSEXYUIT ELKAARWESLEY SNEIJDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck