Fawry plet muis met fles Bacardi: ‘Ik trek dit niet’

Fawry PLET muis met een fles rum
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Farja Farvardin, beter bekend als Fawrynotsawry, heeft last van muizen in zijn huis. Maar in plaats van het diertje te vangen en hem buiten vrij te laten, pakt hij een fles Bacardi en plet de muis. En dat gaat met een hoop gegil. ,,Ik trek dit niet!”

Farja is enorm in paniek als hij een muis door zijn woonkamer ziet lopen. Het eerste waar zijn oog op valt is een gigantische fles Bacardi waarmee hij de muis probeert te pletten. ,,O hij leeft nog! Hij leeft nog!”, gilt Farja wanneer hij onder de fles kijkt. Eigenlijk wil hij de muis niet doodmaken, maar het diertje vangen durft hij niet. ,,O wat erg, ik kan hem niet doodmaken. Ik kan dit niet. Waarom overkomt mij dit?”

‘Ik word helemaal gek’

Is er nog een andere optie om van het diertje af te komen? ,,De stofzuiger? Nee, dan moet ik dat beest nog uit de stofzuiger halen ook. En ik weet niet eens hoe ik een stofzuigerzak verwissel. Ik word leip, ik word helemaal gek.”

Muis leeft nog

Terwijl Farja aan het bedenken is wat hij met de muis moet, ligt het beestje nog altijd te lijden onder de fles Bacardi. ,,Ik trek dit niet”, zegt Farja, die opnieuw begint te gillen. ,,Hij leeft nog. Ik zie gewoon dat hij nog leeft. Maar ik weet niet wat ik moet doen! Ik kan dit niet.”

Gegil

Farja besluit een stuk karton pakken. ,,Wat moet ik er nou mee doen?”, gilt hij weer. Aan zijn volgers laat hij zien hoe het arme dier op het karton ligt. Uiteindelijk besluit Farja het dier, dat hopelijk inmiddels uit zijn lijden verlost is, naar buiten te brengen. Vermoedelijk heeft Farja een hoop kritiek ontvangen op zijn actie, want inmiddels heeft hij het filmpje verwijderd.

DenD wil uw mening weten

Wat vind jij van de actie van Farja?

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck