Federale ambtenaren vrezen voor leven Ghislaine Maxwell

Ghislaine Maxwell
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Het is nu al een van de meest beruchte rechtszaken. Op 14 juli zal de handlanger en ex-vrouw van Jeffrey Epstein voor de rechter verschijnen. Een zaak die veel grote namen met zich meebrengt. Nu de ondergedoken handlanger Ghislaine Maxwell is opgepakt, wacht iedereen op haar verhaal. Maar federale ambtenaren geven aan te vrezen voor het leven van Ghislaine Maxwell.

Mogelijke zelfmoordactie voorkomen

Met speciale veiligheidsprotocollen en beschermingsmaatregelen wordt er alles aan gedaan om een mogelijke zelfmoordactie te voorkomen. In een rapport van Associated Press stond namelijk een citaat van een federale ambtenaar, die vermeldt bezorgd te zijn dat Maxwell zelfmoord zou plegen.

Extra maatregelen en protocollen

Naast dat de lakens uit haar kamer zouden zijn verwijderd en Maxwell nu papieren kleding moet dragen, zijn er ook aanvullende protocollen in de gevangenis opgesteld. Zo mag Maxwell bijvoorbeeld nooit alleen in de cel achterblijven en wordt ze routinematig bewaakt.

Prins Andrew en Bill Clinton

In de zaak gaan er onder andere verhalen rond over prins Andrew en Bill Clinton. Hoewel eerdere bronnen vertelden dan Maxwell waarschijnlijk ‘nooit over Andrew zal praten’, blijft het spannend. 

Tags

ANDREWBILLBILL CLINTONBRITS KONINGSHUISBRITSE ROYALSCLINTONEPSTEINGHISLAINEGHISLAINE MAXWELLJEFFREYJEFFREY EPSTEINMAXWELLPRINSPRINS ANDREW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck