Felle kritiek op Bilal Wahib die stilte doorbreekt

Bilal Wahid
Door: Charlotte Wijnen
25-06-2021

Rapper Bilal Wahib doorbreekt de stilte. Hij is vanavond te gast in de talkshow Op1. Voor het eerst doet hij daar zijn verhaal over het grensoverschrijdende gedrag in maart.

Carrière nog een kans?

De rapper werd door iedereen geboycot, nadat hij een minderjarige op Instagram uitdaagde om zijn geslachtsdeel te tonen.

Al eerder zou Bilal zijn verhaal doen, maar dan bij de talkshow Beau. De familie van het jongetje was daar niet blij mee, en daarom zei Bilal op het laatste moment af.

Maar deze week werd er voor het eerst weer zijn muziek gedraaid op radiozender 3FM. Een reden voor Op1 om hem uit te nodigen en zijn verhaal te laten doen. En dit doet hij: zo krijgt zijn carrière misschien tóch nog een kans.

‘Wat een onzin’

Maar wanneer Op1 dit naar buiten brengt op Twitter, komt er een stortvloed aan negatieve reacties. Zo reageert iemand: ,,Laat het voetbal maar weer beginnen, hoeven wij deze onzin tenminste niet te zien.”

En een ander vraagt zich af of dit wel nodig is en dat Bilal heeft bewezen ‘zijn beroemdheid niet aan te kunnen’ en het ‘onverstandig is hem een podium te geven’.

Meer DenD