Felle reacties op realityserie Summer (10)

Door: DitjesenDatjes
26-04-2019

Met het nieuws dat de tienjarige Summer de Snoo een eigen realityserie krijgt is niet iedereen blij. Het kindmodel wordt volgens velen uitgebuit door haar ouders en daarnaast zijn mensen bang dat Summer net zo zal eindigen als Barbie. Op verschillende nieuwssites uiten ze hun zorgen over het meisje.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

New York

Eerder dit jaar zaten Summer en haar moeder aan de tafel van Jinek. Het nieuws dat het toen 9-jarige meisje naar New York ging verhuizen voor haar modellencarrière kwam net naar buiten. Het hele gezin, bestaande uit moeder, vader en twee jongere zusjes ging mee. Toen al werd er gezegd dat vooral de moeder van Summer vooral uit is op geld en beroemdheid, en dat het nog maar de vraag is of de emigratie en het werken als model de ontwikkeling van het meisje goed zullen doen.

Ontsporen

Toen was al duidelijk dat het gezin zich niets van alle kritiek aantrok, en dat hebben ze nu nog een keer bevestigd. In mei wordt er namelijk begonnen met het filmen van een realityserie over Summer, die naast modellenwerk doet ook op hoog niveau voetbalt. ,,Ik moet denken aan Barbie/Samantha. Ook nog deels een kind destijds. Ook in the picture. Tegenwoordig totaal verknipt. Ik vraag me toch af of ze dit kind niet tekort doen.
De tijd zal het leren of de ouders hier goed aan hebben gedaan”, schrijft iemand op Nu.nl. ,,Succes is haar zeker gegund, maar geloof niet dat alles wat er bij komt kijken bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling naar volwassenheid. Daar ligt nogal een grote verantwoordelijkheid bij haar ouders. Heb persoonlijk grote twijfels over een goede afloop.”, ,,Ja lekker bezig, laten we nog meer kinderen indoctrineren en uitbuiten voor onze eigen entertainment. Echt walgelijk dit”, schrijven anderen. Een van de schrijvers noteert een hele lijst met kindsterren die in de loop van hun leven zijn ontspoord.

Natuurlijk zijn er ook mensen die het Summer erg gunnen en het leuk vinden dat de droom van het meisje uitkomt.

Meer DenD