‘Fender en André jr. ontmoeten elkaar in 2019’

Door: DitjesenDatjes
12-12-2018

Het ziet ernaar uit dat 2019 hét jaar wordt waarin André Hazes jr. en Fender elkaar ontmoeten. Door de ‘ruzie’ van hun ouders André en Roxeanne hebben ze elkaar nog nooit ontmoet.

Moeilijk

André en Roxeanne treden allebei op tijdens Holland zing Hazes in de Ziggo Dome. Het evenement, dat in maart 2019 plaatsvindt, kan ervoor zorgen dat broer en zus, maar ook de neefjes elkaar ontmoeten. Voor het eerst sinds lange tijd zullen André en Roxeanne elkaar dan tegenkomen. De zangeres hoopt dat er in de wandelgangen geen vervelende blikken worden geworden, want zelf is ze niet boos op haar broer. ,,Hij weet hoe ik erin sta en ik zal hem tijdens de concerten ook zeker niet negeren. Ik zeg hem gewoon gedag als ik hem zie. Ik wil daar niet moeilijk over doen”, vertelt de zangeres aan weekblad Story. Roxeanne heeft meerdere keren laten weten dat ze niet boos is op haar broer, en graag weer contact wil. André heeft nog niets van zich laten horen.

Neefjes

Kleine André, de zoon van André Hazes en Monique Westenberg, en Fender, de zoon van Roxeanne Hazes en Erik Zwennes, zullen er allebei bijzijn. ,,Zo jong als hij is, wil ik dat hij dat meemaakt. Voor hem, maar ook voor mijn eigen gevoel. Het idee dat Fender en Erik aan de zijkant van het podium staan wanneer ik de liedjes van mijn vader zing, is nu al overweldigend. Laat staan als ik daar echt sta.” De kans is dus aanwezig dat de neefjes voor het eerst een glimp van elkaar opvangen.

 

Meer DenD