‘Ferry Doedens en Splinter Chabot beleefden gezellige nacht in Boerderij van Dorst’

Splinter en Ferry hadden het heel gezelling in de boerderij
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel kijkers niet zo positief waren over Ferry Doedens en Splinter Chabot, die afgelopen zondag te gast waren in Boerderij van Dorst, konden ze het wél goed met elkaar vinden. In de aflevering kwam al naar voren dat de mannen het gezellig met elkaar hadden, en volgens geruchten ging het nog verder dan dat. ,,Ze hebben met elkaar gezoend.”

Veel kijkers waren behoorlijk teleurgesteld toen de gasten van afgelopen zondag werden aangekondigd. Tijdens de aflevering haakten ook veel kijkers af, zo was op Twitter te lezen. En dat had vooral te maken met Ferry en Splinter, die te gast waren. ,,Ik haak af, geen leuke gasten!”, luidde het op Twitter.

Date

Maar hoewel kijkers niet enthousiast waren, spatte de romantiek tussen Ferry en Splinter er wél vanaf. Het etentje in de avond leek bijna een soort date. Splinter vertelde over zijn romantische verlangens en Ferry blijkt te hebben wat hij zoekt. ,,Jij moet echt weggaan nu”, zei Splinter vervolgens tegen Raven, die bijna een soort vijfde wiel leek te zijn.

‘Met elkaar gezoend’

Het zou niet alleen bij flirten zijn gebleven. ,,Een bron heeft namelijk vandaag aan ons verteld dat Ferry en Splinter het ook heel gezellig met elkaar hebben gehad op de boerderij toen de camera’s uit stonden”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Zo zouden ze met elkaar gezoend hebben en zou er hier en daar gevoeld zijn. Seks is er volgens de bron niet van gekomen…”

Tags

BOERDERIJ VAN DORSTFERRY DOEDENSRAVEN VAN DORSTSPLINTER CHABOT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck