Ferry Doedens in de rouw om vertrek bij GTST

Door: DitjesDatjes
06-11-2020

Ferry Doedens heeft nog drie weken te gaan en dan zit zijn tijd bij Goede Tijden, Slechte Tijden er na elf jaar op. Dat valt de acteur zwaar. “Het is een soort gevoel van rouw, ook al wil ik het ook weer niet te zwaar maken”, zegt Ferry vrijdag in een video op zijn Instagram Stories.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De acteur omschrijft de afgelopen periode als een rouwproces. “Wat wil ik, wie ben ik, waar ga ik heen in dit leven? Dat weet ik dus echt ook nog helemaal niet.” Ferry weet dat “waar de ene deur sluit een andere opent”, maar “dat onzekere gevoel is best wel intens de laatste tijd.”

Het doet de acteur “veel pijn” dat hij afscheid moet nemen van zijn rol Lucas Sanders. “Dat is een gevoel dat onbeschrijfelijk is. Wil jullie toch even laten weten dat ik het er niet makkelijk mee heb. Ga proberen Lucas zo leuk en zo gezellig mogelijk neer te zetten en dan is het klaar.”

Coronamaatregelen

Ferry bedankt zijn volgers voor hun lieve berichten in deze periode. “Ik lees ze allemaal, want dat doet me echt hartstikke goed.”

Eind juni besloten EndemolShine en RTL in goed overleg dat de acteur zou stoppen bij de soap. De beslissing volgde nadat Ferry enkele keren de opgestelde coronamaatregelen van de producent had genegeerd.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD