Ferry Doedens over gecancelde theatershow: ‘Maar vijftien kaarten verkocht’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het gaat niet goed met de kaartverkoop van de theatertournee van Ferry Doedens, waar hij het publiek een kijkje in zijn leven geeft. De eerste show werd al gecanceld. ,,Er waren vijftien kaarten verkocht”, geeft Ferry toe in Boerderij van Dorst.

De carrière van Ferry kent veel ups en downs. Na zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden, sloeg hij een andere weg in en maakte hij een account aan op OnlyFans. In zijn theatershow ‘Only Ferry’ geeft hij het publiek een kijkje in zijn leven aan de hand van leuke en minder leuke gebeurtenissen in zowel zijn persoonlijke als zakelijke leven. Maar helaas kan Ferry niet rekenen op volle zalen: zijn allereerste voorstelling werd zelfs al gecanceld.

‘Maar vijftien kaarten verkocht’

In Boerderij van Dorst vertelt Ferry erover. ,,Ik heb het op zich best wel druk. Ik ben nu bezig met een theatershow, Only Ferry. Maar de kaartverkoop gaat niet heel goed. Dus in elk geval de eerste show was al gecanceld afgelopen vrijdag”, zegt Ferry.

De première was volgeboekt, maar dat kwam voornamelijk omdat er vrienden en familie in het publiek zaten. ,,Maar voor de tweede show waren er vijftien kaarten verkocht, dus ja… Top.”

Paniekaanvallen

En naast het feit dat hij geen volle zalen trekt, blijkt het ook niet zo goed met Ferry te gaan. ,,Heel eerlijk: ik zat net een beetje in een lichte paniekaanval. Dat heb ik af en toe. Ik ben nu gelukkig wat rustiger”, vertelt hij verder. ,,Dan is het alsof er iemand in je zit die alleen maar aan het schreeuwen is, aan het zweten is en aan het trillen.”

Wanneer Ferry over de boerderij van Raven loopt raakt hij dan ook overprikkeld. Toch vindt hij het wel fijn om met Raven over zichzelf te praten. ,,Ik merk dat dit ook al als een soort van therapie voor me werkt. Ik vind dat heel lekker. Ik heb het gevoel dat ik op elk moment in tranen kan uitbarsten.”

Tags

BOERDERIJ VAN DORSTFERRY DOEDENSRAVEN VAN DORST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck