Ferry Doedens spijt van erotische carrièreswitch?!

Ferry Doedens
Door: Lies Jansen
24-04-2021

De carrièreswitch van Ferry Doedens is niet onopgemerkt gebleven. De 30-jarige acteur besloot vorig jaar content te publiceren op de 18+ website Only Fans. Ferry schoof afgelopen vrijdag aan bij talkshow Beau. In de talkshow vertelde hij openhartig over het wel of niet hebben van spijt. 

‘Soms wel, soms ook niet’

Wanneer Beau vraagt of Ferry spijt heeft, geeft de 30-jarige acteur een openhartig antwoord: ,,Soms wel, soms ook niet”.
„Dit is ook een vraag die ik mezelf heb gesteld tijdens het programma”, aldus Ferry. In de nieuwe driedelige docuserie: Socials, Seks & Centen, zal Ferry zijn twijfels omtrent zijn pikante carrièreswitch bespreken.

Financieel vooruitzicht

De acteur werd vorig jaar ontslagen bij GTST. Ferry had geen financieel vooruitzicht en besloot zich aan te melden bij Only Fans. De acteur verdient naar eigen zeggen inmiddels soms 30.000 euro per maand met zijn pikante kiekjes. Een behoorlijke boterham. 

‘Ik ben een persoon op Only Fans’

Eerder deze week maakte de acteur in Veronica Magazine duidelijk zich soms af te vragen of hij deze carrière op Only Fans echt wil. ,,Ik vraag me ook af of dit echt is wat ik wil. Ik ben een persoon op Only Fans, maar ik ben ook nog gewoon Ferry die acteert en zingt. Kunnen die twee werelden naast elkaar bestaan?”, aldus Ferry in Veronica Magazine. 

Meer DenD