Fidan Ekiz neemt wraak na gedwongen vertrek De Vooravond

Fidan Ekiz
Door: Charlotte Wijnen
20-08-2021

Fidan Ekiz zint op ‘zoete wraak’ na haar gedwongen vertrek bij De Vooravond. Ze is genomineerd voor de Televizier Ster-presentatrice. En dat mensen massaal op haar stemmen, doet haar maar al te goed.

Zoete wraak

De manier waarop Fidan Ekiz en Renze Klamer moesten vertrekken bij De Vooravond, zit Fidan nog altijd niet lekker. Sindsdien zit ze thuis zonder programma, terwijl ze straks toe moet kijken hoe Sophie Hilbrand en Khalid Kasem het stokje overnemen.

Dat mensen massaal op haar stemmen voor de prijs, doet Fidan dan ook goed. Zo kwam ze gisteren een tweet tegen waarin wordt opgeroepen om op haar te stemmen. Ze deelt de tweet en schrijft erbij: ‘Zoete wraak’.

‘Als iemand het verdient ben jij het’

Haar tweet leverden honderden reacties op. Al meer dan vijfhonderd keer is er op haar bericht gereageerd. ,,Mijn stem heb je deze keer. Ik hoop dat je heel snel een talkshow krijgt bij een zender die je wel op waarde schat”, zo schrijft iemand. En een ander: ,,Natuurlijk stem ik op je! Je bent mijn held! En als iemand het verdient, ben jij het.”

DenD vraagt zich af

Waar kijkt u liever naar?

DenD

Meer DenD