Financiële problemen? Maxime Meiland verkoopt haar Range Rover

Maxime Meiland zwaar in de problemen
Door: Charlotte Wijnen
11-01-2022

Maxime Meiland heeft haar geliefde Range Rover te koop gezet. In Noordwijk doet het verhaal de ronde dat ze noodgedwongen dit besluit heeft genomen. Maxime zou namelijk financiële problemen hebben…

Maxime heeft haar Range Rover te koop gezet voor een vraagprijs van 22.999 euro. In Chateau Meiland zagen we de auto vaak voorbij komen, waar Maxime liet zien dat ze er erg trots op is. Maar waarom verkoopt ze de stoere bak dan?

In Noordwijk weten ze het zeker

De wagen komt uit 2012 en heeft ruim 153.000 kilometer op de teller staan. Een auto kopen van de Meilandjes klinkt als een buitenkansje, maar niets is minder waar. De auto staat namelijk inmiddels al bijna een maand op marktplaats.

In Noordwijk weten ze het zeker: Maxime heeft financiële problemen. ,,De dealer heeft geen nieuwe auto’s, dus de reden tot verkoop lijkt mij echt de financiële problemen waar in onze regio ook over gesproken wordt”, vertelt een insider aan BekendeBuren.

Ook korting op haar eigen webshop

En dat Maxime mogelijk geldproblemen heeft, is niet zo gek te noemen. Vanwege de boycot door de anti-islam uitspraken van haar moeder Erica, zijn bedrijven ook de samenwerking met Maxime gestopt. En dat terwijl ze de enige van de familie was die veel van haar inkomsten uit gesponsorde posts op Instagram haalde. Met de boycot loopt ze dus een groot deel van haar inkomsten mis.

Haar eigen webshop Villa Vito lijkt ook geen storm te lopen. Momenteel geldt er een korting van 25% op alle kleding, inclusief de nieuwe collectie.

Meer DenD